7 hverdagsbilleder

I morges fik jeg udfordringen om at poste 7 hverdagsbilleder. I stedet for at gøre det over Facebook i en uge, får i dem lige her.


Det her er en tand i en pose. Irma tabte en rokketand i går i skolen. Rev den selv ud i en time… Den blev fint lagt under puden som den slags nu skal, og begge forældre præsterede at glemme ALT om den sag. Der måtte den helt store forklaringshstorie til i morges, og jeg ved ikke om hun købte den. Noget med at tandfeen måske ikke havde set tanden fordi den lå i en pose… Så skidt! Nu ligger mønten klar og vi er klar til et natligt febesøg.


Da jeg hentede Irma i dag blev jeg overrakt en stor pose med snasket tøj – inkl jakke og gummistøvler. “Jeg faldt i kanalen, mor”. Jeg elsker at mine børn lege ude og bliver beskidte, men kors, det giver meget vasketøj!


Meget træt Olga – faldt i søvn i cykelvognen på vej hjem. Jeg nød at sidde med hende i 10 minutter.


Og her sidder hun så med småkage og iPad. Mens storesøster leger med nabopigen.

Det oplagte billede ville så have været aftensmadsbilledet, men i dag spiste jeg børnene af med rugbrød med ristet torskerogn. Elsket men ikke den mest fotogene ret..

IMG_1737 (1)
Sidste fire er badebilleder. Lidt snyd, men det fylder ret meget i vores hverdag. Pigerne bader næsten hver dag. De elsker det og det er et hyggeligt aftenritual. De fjoller altid afsindigt meget derude og blir glade i låget af vand.

Nu er det puttetid. Bogen er læst. Den yngste klagede over manglen på julesange. Alt er godt.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s