Om fulde børn

Jeg har lige siddet og spillet Olsen med nogle totalt overgearede piger, og havde deja-vu til de gange hvor jeg har været den ædru makker i et temmelig beruset selskab. Der hvor man kigger på sine venner der tydeligvis har en større fest end dig. De griner utrolig højt af deres egne vittigheder, de synger sange og danser numsedans og siger ord som Lort og Tissekone, som åbenbart er det sjoveste der nogensinde er blevet sagt. De råber utrolig højt og gentager de samme ting igen og igen. De falder ned af stolen, men slår sig ikke…

Kan I huske de fester?

Jeg kom i tanke om den her video

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s