Glide-i-en-bananskræl-kindda-girl

Jeg har i lang tid været lettere bekymret (og til tider irriteret…) over min ældstes manglende evne til at grine af sig selv. Hun bliver tit ked af det når vi griner fordi hun gør eller siger noget sjovt, selvom vi jo i vores bedste tro, griner sammen. Men hul føler sig hurtigt udenfor og misforstået. Vi knokler på med at træne det, fordi livet bliver nu engang lettere når man kan grine af sine egne bommerter. 

Olga er ikke samme gemyt. Og i modsætning til Irma, opsøger hun vores smil og grin. Og hun er faktisk skideskæg!! Hendes humor er meget lig den jeg husker bedst fra drengene i 5.-6.-klasse i folkeskolen: Prutter der larmer på sindssygt upassende tidspunkter, gøglerier og “se mig”, og nu-falder-jeg-over-mine-egne-ben-eller-ned-fra-stolen. Eller med andre ord: hendes fars humor op ad dage 😄  Hun griner selv megameget af sine egne jokes og har den største fest når hun har fanget vores opmærksomhed og fået os til at grine. 

Jeg synes det er virkelig sjovt at min lille temperamentsfulde skrigeballon af en baby har udviklet sig til vores egen lille komiker. Den havde jeg ikke set komme. Jeg håber det holder ved, for hun får også os andre til at blive mere fjollede – inklusiv storesøster – og det tror jeg virkelig er nødvendigt.   

Lige nu ligger hun og vender og drejer sig for at falde i søvn. Hun faldt nemlig i søvn i biografen i dag (70kr for en eftermiddagslur…), og har lidt svært ved at sove nu. Vi var inde og se Zootropolis. Ret sjov og spændende faktisk til trods for soveriet. NTS: ikke fler bifture sidst på eftermiddagen i den kommende tid! Irma var vild med den, også selvom den var lidt uhyggelig. 

Nu er der sidste weekend-nydning. God søndag aften!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s