Klap klap klap

To gange om ugen. Det er mit mål. Både fordi det skal være overkommeligt og fordi jeg så ikke behøver dunke mig selv oveni hovedet når jeg igen og igen ikke nåede at komme ud hveranden dag. Ligesom alle de slankekure der er gået i vasken – når først ét stykke chokolade er røget indenbords, kan det hele ligesom være ligemeget. Ét trin forkert og det hele går fløjten. Kvindelogik når den er bedst… 

Well, her går det stadig godt. (Dels fordi jeg stadig spiser chokolade) Og mine flueben bliver flere og flere!   

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s