Må jeg godt ligge og læse lidt?

Er der nogle bibliotekar- og andre bogglade forældre der kan svare nej til sådan et spørgsmål?? Læs du bare alt hvad du vil, skat. Lige indtil øjnene ikke kan mere og du bare bliver nødt til at lukke dem. Bare lige et øjeblik… Læser igen om et øjeblik… 

Elsker at Irma er så glad for at læse at hun sniger sig til at læse to sider mere, selv da jeg endelig måtte sige at nu skulle hun altså lægge bogen og lukke øjnene. Og at hun nu glæder sig læsetime i skolen. At hendes yndlings i skolen; legetime, nu kan blive udfordret af noget nyt. Er temmelig stolt af min store pige, der griber det at gå i skole med alt hvad hun er. 

Hun tabte sin sidste mælkefortand natten mellem søndag og mandag. Og indtil jeg fik rystet dynerne mandag eftermiddag, troede vi at hun havde slugt den. Men et lille pling på gulvet afslørede den. Og Irma havde noget at give til tandfeen. Nu kan hun ikke fløjte mere, og t’er er også lidt svære at sige. Men lige om lidt har to spritnye med takker. Tror hun føler sig meget stor for tiden – med rette! 

   

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s