Er blevet klogere på:

I pinsen har jeg lært:

1. At mine børn reagerer utroligt forskelligt når de udsættes for muligheden for at være længe oppe. Irma blev helt klassisk overtræt: Lidt bleg, nærmest grotesk fjollet med afsindigt grineflip – og to minutter senere, hysterisk og vred – og to minutter senere Zzzzzzz… Olga derimod forsvandt stille og roligt fra stuen hvor vi alle sad. Jeg kiggede til hende og fandt hende i tusmørke midt i vores seng, med en bog, helt opslugt – 10 minutter efter Zzzzzz… (Godt man ikke er den slags mor, der får dårlig samvittighed over at barnet læser godnathistorie for sig selv….)

2. At min store datter har tendens til et alvorligt sind, som især kommer til udtryk i pænt tøj (og med bedstemors klik-øreringe og perlekæde) 

3. At jeg må indse, at der er noget om sigendet: Aldrig gå ned på udstyr, når jeg helt ærligt synes jeg løber bedre i mine nye tri-shorts end i de gamle løbebukser… Go go materialgirl! 

4. Og at nogle i ramme alvor har lavet dette opslag i vores lokale Brugs på Tuse Næs: 

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s