De små ting

For tiden synes jeg at det er de små ting der fylder ugen ud. Jeg har prøvet at finde dem der fylder mest i mit hovede lige nu.

  • I weekenden havde pigerne, mormor og jeg første dukkert i Badesøen – friluftsbad og badeland i Albertslund – Vi var der i knap tre timer og Irma overvandt sin skræk for vandrusjebaner, fordi det bare er nemmere når man er to halvbange veninder der følges ad!
  • I sidste uge var Olga på tur med børnehaven – det var en ikke-planlagt tur hvor hun kom med på et afbud, så jeg fik det først at vide da jeg hentede hende. “Hvor har du været henne, Olga?” “Jeg har været i Afrika” … okay så… Efter at have lokket lidt mere ud af hende, fandt vi ud af at hun havde set kameler, men da vi spurgte til løver, blev det pure afvist. De havde været i Zoologisk Have (kunne pædagogen afsløre), men jeg tror godt vi kan udskyde at købe et årskort lidt endnu – hun var ærligt talt mere oppe og køre over at have kørt med bus og tog…
  • I denne uge har Irma første sommerferieuge, men går stadig i SFO (halvanden uge mere!), og har i dag været på heldagstur til Roskilde Domkirke (hvilket jeg var glad for at jeg spurgte ind til, for da hun svarede på mit spørgsmål om hvor de havde været; sagde hun “Vi har kørt med bus, og fået is… og været på en kirkegård”)… Det havde vist været en supertur, men eftersigende en MEGET lang bustur.
  • På lørdag skal vi holde åbent hus i anledningen af mandens runde fødselsdag – og mit hoved bokser med et hav af ting: Hvor mange mon kommer?, Hvornår kommer de?, Gad vide om regnen bliver væk?, Og hvad fanden gør vi hvis det står ned i stænger?, Hvad skal ham manden have i fødselsdagsgave? Og kan det jeg køber nå at komme inden på tirsdag??
  • På fredag skal jeg arbejde hjemmefra fordi jeg skal tage imod et fadølsanlæg…Det glæder jeg mig voldsomt til. Er spændt på om jeg stadig kan håndtere et fadølsanlæg, tror ikke rigtig jeg har skiftet et anker siden mine Serviertochter-dage i Schweiz i 1999…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s