Er 40 de nye 60??

Vi har fejret min søde mand hele weekenden og i går da det for alvor var hans fødselsdag – og det har været helt fantastisk at holde fest, at være værter for alle vores venner og familie, at se ham blive fejret og overraske ham med frokost på lille hyggelig italiensk restaurant på Bryggen. Men nu hvor vi omsider er færdige med at spise restkage, restflutes, hummus og oliventapenade og en hel andre spiselige rester, OG har indtaget seriøse mængder alkohol i alt for mange dage – er jeg ved at være klar til 8 uger med klid og afholdenhed… Bare en skam, at der er en fordrukken og forslugen sommerferie lige om hjørnet… Det må ganske simpelt løbes væk, det skidt! Den dårlige samvittighed og den konstante maveknurren forårsaget af for mange småkager må bestemt kunne løbes væk! Jeg satser mine lommepenge på det. Må ikke glemme mine løbesko på ferien, må ikke glemme mine løbesko på ferien, må ikke… hov, en småkage?! Damn, rygrad!!

Jeg har seriøst ikke været ude at løbe siden jeg deltog i den triathlon i slutningen af maj. Væk forsvandt hele juni måned, hvor der har været helt afskyeligt mange undskyldninger og absolut ingen lyst til at snøre løbeskoene og tage ud at rende stierne tynde. Og det har været gode undskyldninger: Et konsekvent ja til spørgsmålet fra manden “Skal vi spille et nyt brætspil?”, forberedelser til åbent hus, arbejde der pludselig ikke kunne vente, børn der pludselig faldt i søvn alt for sent, en sød veninde der fortalte om at Gilmore Girls kommer med en ny sæson til efteråret, hvorefter jeg bliver nødt til at gense sidste sæson.

Mange gode undskyldninger!

Den 14. august skal jeg deltage i et nyt triathlon og jeg har planer om at klare mig bedre end sidste gang, så ud på stierne med mig igen.

I dag er det onsdag og jeg synes stadig jeg er en smule træt efter weekendens strabadser, og jeg har overvejet om det i virkeligheden er det der følger med at ens mand fylder 40 – at man selv føler sig som en på 60? I hvert fald i et par dage. I morgen skal de store tasker ind og fyldes (dem til tøj, folkens!!), så vi kan være klar til fredag, hvor bilen kører os til Falster og 5 dage med venner og en hulens masse børn. Pigerne glæder sig til ferie, og Irma kan næsten ikke bære at skulle over i en affolket SFO i to dage mere. Vi har genset billeder fra sidste års tur, og Olga kan ifølge egne udsagn ikke huske andet end at det var sjovt at kaste sten i vandet… Nåja, de små glæder. Det glæder jeg mig også til.

Jeg glæder mig til 3 uger hvor øvelsen går på at passe til min alder igen. Og nedtællingen er startet: Med lidt god vilje er der halvandet døgn til ferie…

 

4 thoughts on “Er 40 de nye 60??

  1. Kan du så se at få de løbesko på! HUSK det er en tjeneste til din krop.!

    Ind over med de korte ture der kun tager 20 min så kan du også godt nå et brætspil! I øvrigt imponeret over alle de brætspil i spiller! Det er sku vildt nok!

    God sommer – og stort tak for sidst!

    /jeanett WELTKLASSE reklame + pr • Fjelshøjvej 21 • Sdr. Tranders • 9260 Gistrup Direkte T. 40 33 59 51• T. +45 70 2 3 4 5 6 1 • http://www.facebook.com/jeanett > Den 6. jul. 2016 kl. 22.02 skrev Mor-reflektioner : > >

    • Kan jeg nøjes med at prale med brætspil spillet i stedet for dårlig samvittighed over de manglende løbeture?… Tak for peptalk! Og selv tak for sidst!!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s