Sommerkonkurrence

Så er der en lille treat til en heldig læser! For godt en uge siden fik jeg en goodiebag fra Urtekram og Lahme kommunikation, som jeg også har fået lov til at udlodde en af – samme indhold som min. 


Der er fodcreme til sandalramte fødder, en aloe vera gel, som garanteret er god til en masse ting, men også er vildt god til ben, der er ramlet ind i en stor omgang brændenælder. De tre forskellige butters er gode til alt lige fra albuer til læber – og dufter endda dejligt. Og de to balsamsprays er blevet brugt flittigt til at udrede børnefiltrede lokker og sådan set også voksne der har glemt den gode balsam på Vestegnen. Tandpastaen er sikkert også god, men helt ærligt har jeg ikke prøvet den endnu. Prøv den, prøv den!!! 

Hernede under skulle der så komme en video om lige netop disse produkter, men semigod netforbindelse kombineret med sløv telefon, tillader ikke at dele det med jer. I må simpelthen bare vinde og prøve det selv 🙂 

Læg en kommentar og fortæl om dit favoritprodukt fra Urtekram, spiseligt eller kosmetisk, og du er med i konkurrencen. 

12 thoughts on “Sommerkonkurrence

 1. Årh ja, det må jeg deltage i! Sidste kontakt med Urtekram har været deres forskellige poser mel til det der meljævningsgrød, som ungerne skal lære at spise, når amning slutter. Faktisk blev jeg student sammen med datteren af Urtekram – hvilket nok gjorde, at når hun roste alle produkterne ofte, så blev jeg totalt modsat og kom ikke i nærheden af at bruge Urtekram… Meget moden reaktion;-) Men nu er der en enestående chance for at omvende mig – så send den kasse i min retning! 🙂
  Knus og god sommer!
  Jane

 2. Åh – deres Rose-shampoo sender mig direkte tilbage til tidlige 90’er. Det var godt til mit hennarøde hår 😉
  Er ikke voldsomt velbevandret i deres Beauty-afdeling, men glad ved deres tørret frugt og krydderier. Så vil da elske at få sådan en kasse med lækkerier til mig og tøserne (de kan få balsamen 😉)

 3. I den nye kokos serie er der en helt fantastisk håndcreme. Pris fin, ingrediensliste ligeså og duften så fantastisk.

 4. Jeg er ret vild med deres kokossnacks – når de altså er HELT friske. De har også en serie med Nordisk birk som dufter skønt.

 5. Jeg elsker deres gode gamle bouillon ❤ Den kan bruges i alt og giver et ekstra pift til supper, pastaretter og saucer

 6. Hej, jeg vil da super gerne vinde!
  Jeg elsket Aloe Vera produkter og netop da min erfaring for Urtekram også har et par årtier på bagen, vil det jo måske få mig tilbage på holdet 😘

 7. Jeg hepper i dén grad på, at jeg bliver den heldige vinder! Mine fødder er helt smadrede efter en sommer i bare tæer og sandaler (trods vejret). Er vild med Urtekrams produkter og en ivrig forbruger af mange af dem. Det er svært at vælge én favorit, men hårdt presset må jeg nok vælge kokosolien, der er superlækker og god til alt!

 8. Urtekrams agavesirup er ALTID at finde hjemme hos os. Den har helt erstattet honning og andre sirupper. Kurven vil være perfekt herhjemme: Har endelig gået bestilt tid til fodbehandling i næste uge og med produkterne i kurven, er der håb for, at fødderne fortsætter med at være fine 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s