Sommerferie del 2 – og en vinder!

Livet går sin gang i sommerhuset, og vi har indtil videre været i sommerland Sjælland tre gange, været nede og bade i fjorden, øvet cykeltræning med Olga (hun selv påstår at hun nu kan cykle på ét hjul…), leget vandkamp, læst bøger (jeg er blevet færdig med min bog, og har store planer om at fortsætte i aften med nr to i rækken af Jesper Stein-bøger!!), hygget med bedsteforældre, bagt kager, spist is med begge hænder, drukket fantastiske drinks, og lavet et hav af praktiske ting. Det her ferie er fisme rart. 


I dag har pigerne og jeg haft en debut. Vi blev sat af inde i Holbæk i morges, og vinkede til manden der tog videre til 40års fejring hos gammel ven. Vi var næsten to timer på legeplads inden vi dryssede op mod centrum for at finde en legetøjsbutik. Pigerne fik nærmest frit valg på alle hylder, men vi slap ud derfra med en top model-tegnebog og nogle små Frost-figurer, så det var billigt sluppet. Så var det dømt store is, inden den store debut: Bustur hjem til sommerhus. Begge piger var helt oppe at ringe over busturen, og det var også utrolig hyggeligt inden gåturen hjem fra stoppestedet…. Hold nu op, hvor kan børneben dog gå i stykker af at skulle gå 1 kilometer!! Der måtte både tudeture, pauser og udbrud a la “mor, du er en idiot” til at komme helt hjem… 

Nå, men nu er de begge puttet, og vi kan finde en vinder på Urtekram-konkurrencen!! Jeg holder mest af trække lod-metoden, og billedet herunder viser vinderen: Lena! Stort tillykke. 

Send mig en e-mail med dit fulde navn og adresse, så sørger jeg for at præmien kommer din vej 🙂

6 thoughts on “Sommerferie del 2 – og en vinder!

 1. Nej hvor skønt 🙂 🙂 tror aldrig jeg har vundet en konkurrence før! Min adresse er som anført nedenfor.

  Mvh og fortsat god sommer

  Lena Engelund Holm Skåde Søpark 18 8270 Højbjerg 28 92 64 99

  > Den 23. jul. 2016 kl. 20.49 skrev Mor-reflektioner : > > >

 2. Nogle gange er turene lange med børn, fordi de ikke ved, hvor langt de skal gå. Når det er en ny vej eller de ikke helt kender afstanden til målet. Jeg kender det fra mine og den yngste trækker stadig det kort en gang imellem. >Suk. Kh. Birgitte

  • I dette tilfælde kendte de i høj grad ruten, men havde aldrig prøvet den til fods. Sjovt som tingene virker meget længere når man ikke er i bil… 😄 kh M

 3. Hej 🙂
  Jeg har skrevet til dig, men er ikke sikker på at jeg har fået mail rigtigt afsted. Hvilken adresse skal jeg skrive til?

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s