Sommerferie – del 3, hverdagen kalder 

Man ved det er mandag i morgen når man tager sig selv i at råbe af børnene lige inden puttetid. For fanden altså… Jeg er sådan set meget glad for både mit arbejde og for hverdagen, men den der mandag i morgen, den har jeg voldsomt lyst til at springe over. Bare gemme mig under dynen med lidt Netflix, et par børn og nogle gode bøger, og bare lade som om at kalenderen har taget fejl. Mælken blir ikke sur før i overmorgen, og jeg skal ikke pakke mit adgangskort til hverdagsbussen før på tirsdag. Hvem er med??? 

Nogle gange stinker det at være voksen. Ansvar-smansvar. Vi ses når jeg ikke længere er sur på hele verden over at kalenderen er gået i stykker. Når jeg i morgen tidlig vækker mine børn med kram om en undskyldning. Når jeg halvvejs til Genrofte kommer i tanker om at jeg glæder mig til at se mine kolleger. Og når jeg i morgen aften kan glæde mig over hvor god en sommerferie vi har haft!! 

2 thoughts on “Sommerferie – del 3, hverdagen kalder 

 1. Her er vi så utrolig priviligeret at mormor og morfar har taget tøserne med i sommerhus, så vi kan starte roligt op på arbejde og finde fodfæstet efter en skøn ferie og så først næste uge koble ungerne på morgenrutinerne igen.
  Det skal nok gå Marie!! Pigerne kommer hurtigt tilbage til deres hverdagsrytme og så kører det hele igen – på godt og ondt, men mest godt 😘

  • Undskyld det sene svar, Sus! Det lyder skønt med sådan en voksenuge inden skolestart. Klogt træk 🙂
   Og nej, du har ret, hverdagen er slet ikke slem, og faktisk er jeg rigtig glad for den. Vi har alle været helt glade om aftenen i denne uge – weekenden er helt nede i gear 🙂
   Kram til dig /M

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s