1. Z – skolestart 

Tænk at man kan være så glad for at komme tilbage i skole, det er simpelthen fantastisk. Mandag morgen stod Irma klar 7.30, taske på ryggen, cykelhjelm på og med maven fuld af sommerfugle. ”Jamen, Irma, vi skal ikke afsted endnu” ”Nå?, jamen så cykler jeg lige lidt rundt”… Alt for meget energi i den lille krop – den lille krop som i øvrigt er vokset mindst 5 cm i løbet af sommeren – hvad skete der lige for det?

Af sted til skole i hvad der viser sig at være ALT for god tid. Irmas SFO-afdeling åbner ikke før kl. 9, så vi spiller Uno og Fire-på-stribe i den morgenåbne afdeling indtil vores egne åbner dørene. Og så endelig. Gensynet med veninderne. Nyt klasseværelse, nye lærere, en enkelt ny elev i klassen, og helt nye bordkammerater. Og det her er bare den første dag. Så da mormoren kom og hentede hende mandag eftermiddag, var Irma et springvand af historier om hele den lange dag og alle de sjove nye ting hun havde oplevet.

Både tirsdag og onsdag morgen har hun været helt klar på de nye fag der skulle opleves. Og ugen byder altså både på Natur&Teknik, Billedkunst, Kristendom og Engelsk – udover de helt genkendelige Dansk, Matematik og Idræt. Pyyyh, det er lige til at blive forpustet af, men Irma lader til at være klar på det meste. Jeg tror vi skal planlægge noget forkælelse og afslapning til på fredag, for det tror jeg ugen og familien kalder på.

For mit eget vedkommende har jeg nu kørt to dage til og fra arbejde på den racer jeg har arvet fra min far. En vildt lækker cykel med 24 gear (som jeg farer vild i!) og med klikpedaller, som jeg er endnu ikke styrtet med… Imponeret? Hvis I for alvor kendte min klodsetheds-evner, så ville I være det! Så nu er jeg ved at være endnu mere klar til endnu et mini-triathlon på søndag – nu med hurtigere cykel og forhåbentlig bedre løbeevner. Hep hep! Med andre ord: Mere forkælelse og afslapning fra søndag eftermiddag… Det bliver en fantastisk weekend!

2 thoughts on “1. Z – skolestart 

  1. Glæder mig til at høre lidt mere om triathlon. Løbetræningen er ikke blevet til så meget for mit vedkommende. Du må lægge resulaterne op.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s