Mødre blir ikke syge

Vi blir ikke syge og sådan er det. Det fungerer bare ikke! I fredags tog manden til Nyborg og var faglig og social på fagforeningsmåden hele weekenden. Og fredag aften da pigerne var lagt, lagde jeg også mig selv. Tror jeg sov i omegnen af 10 timer (på den der småbørnsmor-med-spark-og-gråd-indlagt-på-strategisk-dårlige-tidspunkter-måden), og følte mig egentlig ret ovenpå da vi vågnede. Jeg havde planlagt en dag med hygge hos mormor og morfar, tur med tog til Folketeatret i Nørregade, børneteater på den sjove måde og lige i rette øjenhøjde, og retur til Vestegnen til morfars pandekager og varm the. Og da vi landede hjemme var jeg mindst lige så grydeklar som pigerne! Søndag blev jeg prikket til med spørgsmålet: “må jeg spille iPad?” da klokken var 05.15, tak vintertid! (Og hvis én til siger at vintertid jo altså bare er normaltiden, så får de en lige højre! Kan vi ikke bare snart stryge denne her drejen på klokke og havemøbler-tendens??)

Søndagen bød på klatkager, bibliotekstur og halloween-halløj med unger og varm kakao her i nabolaget. Og da alt dette var slut, og begge børn var dybt begravet i sukker og leg med venner, kunne jeg byde manden velkommen hjem og give mig selv lov til at have det af helvede til. Sjovt som sygdom kan skubbes – til dér hvor det stadig passer dårligt men hvor det dog kan lade sig gøre. 

Så i dag har jeg været syg fra kl 8-15.30 … og igen her fra kl 19.30. Sygdommen times til mulighedernes rum. Mødre kan jo ikke blive syge! Kun når børnene ikke er hjemme eller sover sødt. 

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s