Voksengråd

Ingen tvivl om at følelsesoverflod og dårligdom danner et tæt makkerpar i mit tilfælde. Jeg kan mærke at der ikke skal ret meget til før tårerne siver ned af kinderne. På plussiden pifter det den lækre grødfarvede teint op når det sker… 

i går lyttede jeg min lydbog færdig mens jeg græd i over en time. Og lige hvad den her bog angår, havde jeg nok grædt om jeg havde været syg eller ej. 

Jeg kan kun anbefale at læse den. Den er helt igennem fantastisk!! Jeg ved ikke hvad han præcist gør, Fredrik Backman, men han trykker på alle knapperne, og når jeg læser hans bøger, finder jeg mig selv helt opløst i tårer undervejs. Karaktererne kryber ind under frakken og blir gode venner. På den helt nære måde!  

I går var det dette citat, der kickstartede lavinen for mig: 

Sådan er det at være mor til en pige der er ved at blive stor: som at holde vand mellem hænderne

2 thoughts on “Voksengråd

  1. Årh – så fint beskrevet… og til en lille præ-puppe på 11 – så bliver det kun svære at holde fast på det vand 😳
    Godt at vide jeg ikke er alene med min litterære gråd. At få en tåre pga film, kender mange – men det med at læse gennem tåre – det føler jeg med ret alene med… indtil nu – TAK!!!
    Bog-Anbefalingen er skrevet på listen.
    Er lige nu heeeelt væk i Odinsbarn af Siri Petterson – fantasy med rødder i nordisk mytologi – 1.del og venter med spænding på del 2 – af triologien 😊

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s