God naboer og travl lørdag. 

I morges drog manden afsted til julefrokost. Heldagsting med uvis afslutning – nok som julefrokoster med gamle venner er flest… herhjemme har jeg fuldt program med praktiske ting til morgenens fødselsdag, inklusiv rengøring, Irma der skulle til fødselsdag og en kaffe-frokost tjans for en arbejdsom gruppe af naboer, der henover weekenden skal ordne et fælles-skur. Nåja, fuldt program. Kunsten er jo at få tid til det hele samtidig med at pigerne mærker det er weekend og slapper godt af. 

Allerede i formiddag kom Olgas veninde trippende med mor og lillesøster, og vi startede godt med tøseleg. Efter en times tid her, blev pigerne sendt retur til naboen mens jeg bragte Irma til fødselsdag og smurte sandwiches til håndværkerne. Jeg nåede også lige et smut ned til centrum for at købe en gave til min mor der har fødselsdag i næste uge. Nu kom småpigerne retur til mig mens naboen nåede at handle og rydde op i hendes hjem. Og nu er pigerne på vej retur for at bage kanelsnegle derovre mens jeg støvsuger og bagefter henter Irma. Lidt vild eftermiddag, men egentlig ret nem logistik når pigerne selv kan rende fra hus til hus på stierne. 

Mens jeg sidder og lader op til støvsugningen kan jeg se på Facebook at nogle forældre udnyttede fødselsdagsfrirummet med en frokostdate kun for voksne… godt jeg er så glad for naboskab og praktiske legeaftaler, at jeg ikke blir misundelig på den slags… 😉 

2 thoughts on “God naboer og travl lørdag. 

  1. De der kanelsnegle, det lyder altså meget godt!… Håber ikke praktikken tog overhånd. For mit eget vedkommende har der været ALT for meget praktik (undskyld, jeg kaster lige op over, at weekenden nu er slut…) – kunne godt lige bruge en dobbelt-op. Sender du ikke lige en virtuel kanelsnegl i min retning, tak?!

    • Lidt overhånd, men det endte med en rigtig hyggelig fødselsdag så pyt!!
      Og jo, lige nu tilbyder jeg både leftover islagkage og brunsviger, så skynd dig forbi inden det kryber ned på mine hofter!! 😉
      Kh M

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s