Kagerester og aktiv netflix

Vi har købt et kæmpemonstrum af en romaskine. Og den er lige så flot som den lyder… Argumenterne og diskussionerne for at have et eller andet motionsaggregat har været lange og seje. Og min research-kyndige mand har læst forfra og bagfra om undersøgelser, studier og anmeldelser. I virkeligheden havde han set sig lidt lun på sådan en cykeldims, hvor man kan installere fætteren til at du kan køre en etape på Tour de France (eller prøve…), men hvis jeg også skal bruge dimsen, skal det ikke være noget som jeg i forvejen bruger sygt lang tid på.

Indtil videre har vi haft den siden i fredags. og vi har sat hinanden i stævne at den skal bruges 2-3 gange om ugen – pr næse – og ellers skal den retur. Der er 30 dages returret, så nu skal det udnyttes, og afprøves. Jeg har stillet den sådan at jeg kan se Netflix imens, manden vil hellere kigge på den lille computerskærm mens han lytter lydbog. Vi har hver vores grad af seriøsitet her i familien…Og hver vores glæde ved tal på små skærme.. Og en dag som i dag hvor jeg lod mig fragte tur/retur i bil af sød kollega, er det jo rigtig fint at tage 20 minutter på romaskinen for at få plads til alle de småkager, min svigermor kom med i går. Sjovt som det kalorieregnskab går 100% lige op…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s