Pauseknappen er trykket ned!

Nå, vi var så alligevel ikke helt klar med nisserierne i går. Beklager at jeg var en tease i går! Jeg blev godt og grundigt nedstemt af ikke bare manden, men også børnene. Da jeg spurgte om vi skulle smuglæse i en julebog vi havde lånt på biblioteket, var det prompte svar: “Nej, for det er jo ikke december endnu”. Og Irma, der ellers har glædet sig i flere uger til at Nisseline skulle komme, sagde at hun nu glædede sig til torsdag hvor Nisseline skulle have grød. Så nej, utålmodige mor, du må vente. Så selvom Nisseline har været her, sat sin dør op, afleveret adventsgaver og efterladt en heftig snak om hvor-mange-dage-er-der-NU-til-jul, så starter nisserierne altså ikke før torsdag.

Mens vi venter – for det gør jeg jo så godt… – har jeg fundet et par steder at søge inspiration, hvis du selv skal lave nisseløjer. Det er fra et par blogs jeg selv følger – og en enkelt som jeg fik tilsendt i morges på messenger af en meget betænksom sjæl! Det er selvfølgelig også en mulighed at gå tilbage i de seneste års december-historier her på bloggen og finde inspiration, men jeg har ikke været så flink at lave en decideret liste.

Her er listen fra Kreativ med ungerne, som jeg ikke kendte før i morges, men som bestemt skal gemmes igennem den lange december!

Cana Buttenschøn har været sød at inddele nisseløjerne i de rum man kan lave dem i.

Og Fruen fra Fyrstenogfruen.dk har lavet en komplet liste over løjer hendes december kommer til at rumme – rimelig imponerende!!

Så var der lidt inspiration fra mig til jer! Håber I kan bruge det. Jeg tror i hvert fald jeg både skal julepynte cykler, komme gran/pebernødder/mandariner i hovedpudebetrækket, skrive på spejlet i badeværelset, male overskæg på hele familien og finde farvede elpærer til lamperne 🙂 Og så faldt jeg i forbrugerfælden og har købt slik-julekalendre til pigerne, som skal ligge til dem når de kommer hjem fra skole og børnehave på torsdag. Åh, december, du er sgu meget hyggelig selvom du lidt tager pippet fra mig.

Nisseline med kæreste og familie - tegnet af Irma

Nisseline med kæreste og familie – tegnet af Irma

Denne tegning lavede Irma i søndags umiddelbart efter hun havde åbnet gaven fra Nisseline. Som jeg har forstået det er Egil og Nisseline kærester, men slår op pga. den lange afstand. Egil er nemlig nissen fra Irmas børnehave på Amager, og ham og Nisseline blev gode venner og åbenbart sidenhen kærester. Men efter vi er flyttet på Vestegnen var afstanden for stor – husk på, nisser er jo små! – ergo, måtte deres veje skilles. Det er barsk at være nisse nu til dags.

4 thoughts on “Pauseknappen er trykket ned!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s