3.december

Jeg sidder og nyder min fredag aften. I sengen, streamer tv, med chokolade og blødt tøj. Aaaahhh!! Manden er ude og drukne sig selv i fyraftensøl, så jeg har tænkt mig at blive lige her så længe der er strøm på tabletten. 

Pigerne synes det var skægt at finde deres tøj på bamserne i morges, specielt Irma var ellevild med at bamsen også havde undertøj og strømper på. Og hun var helt med på at Nisseline havde fundet tøjet frem til dem og valgt hvad de hver især skulle have på. 

Men her til aften har hun ikke fået sin grød, nissen. Så i dag har hun griset og rodet og leget med havregryn i smørbøtten, risengryn i mælkeskummeren og flormelis på gulvet… altså!! Og puttenisserne (som jeg lige har lært at de hedder) er krøbet ombord i portionerne med grød-to-be. 


Tilbage til fødderne oppe… 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s