7.december

Det har været en tirsdag udover det sædvanlige. Og ikke ligefrem på den gode måde. I morges blev en betjent skudt ved Albertslund Politistation, og hele området blev spærret af mens alle spor og gerningsmand skulle findes. Olgas børnehave ligger lige overfor stationen og blev derfor indrullet i afspærring. Om ca 8.30 forskansede pædagoger og børn sig indendørs med beskeden om at ingen kommer hverken ud eller ind. Forældre blev simpelthen anbefalet ikke at hente børnene for ikke at ødelægge afspærring og gå i vejen for politiet. Men ikke ligefrem det rareste tidspunkt at være 20 km væk fra børnene!! 

Den mistænkte er heldigvis fundet og betjenten der blev skudt er heldigvis udenfor livsfare. Er meget tilfreds med at dette ikke er hverdagskost – langt fra!! Og det giver sig virkelig til kende blandt børnene, at de gennemgående er trygge i deres verden, og omgiver sig med voksne der skaber disse trygge rammer for dem. Pædagogerne i mine pigers liv skal have et ekstra stort tak for i dag. 

Nu er det nissetid, og jeg skal sove meget snart – har en lang dag på DTU foran mig i morgen. Skal på kursus hvor jeg er helt ude af komfortzonen!!

4 thoughts on “7.december

  1. Det er så trist at politibetjenten er erklæret død og skræmmende at man kan have adgang til skydevåben, når man er syg.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s