11.december

Jeg fik minsandten lov til at sove til klokken halv ti i går efter at have været til julefrokost og bogstaveligt talt danset mine sko i stykker! Nødvendigt og dejligt!! Og så blev jeg ellers vækket med ordene om at nu skal vi altså bage for Nisseline havde lavet dej til peberkager. Men Nisseline skulle måske have ledt lidt bedre efter en opskrift…for den hun havde fundet skulle have været bagt med det samme og ikke have været på køl. Den gik totalt i smulder!! Pigerne fortsatte dog ufortrødent og vi fik bagt to plader med stjerner, hjerter, halv-amputerede nisser og andre skønne ting. Og de smager megagodt. Så pyt. 

Og på trods af at jeg var træt med træt på i går lykkes det alligevel at hygge med gode venner. Og lave en meget tilfredsstillende flæskesteg til hjemmelavede sandwiches. Og putte børn   . Og spille spil med manden. 

Nu står den på adventhygge. Krydret med cykellapning og julegaveshopping. Og 4 afsnit julekalender – fordi vi sprang over i går. God søndag til jer derude!!

2 thoughts on “11.december

  1. Okay, det lyder eddermanme som et brag af en fest, når du har danset dine sko i stykker! Det tager jeg hatten af for, det tror jeg aldrig er lykkedes for mig, på trods af jeg kan siges at have gjort ihærdige forsøg i mine yngre dage. Det er dig velondt at du fik lov at sove længe! 😘

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s