13.december

Den grønne tandpasta var et kæmpehit! Først synes de begge at det så vildt klamt ud, men efter jeg var gået, børstede de begge tænder med den. Begge helt grønne i munden! Men heldigvis var det ret nemt at skylle væk. De grønne tandbørster har jeg dog valgt at ofre for nye fine jule-tandbørster. 


Derudover har min søde kollega købt en gave til mig, som fint lå på mit bord i dag. En diskopære!! Intet mindre en en fænomenal opfindelse! Så det blir den pigerne tænder for i morgen tidlig – gad vide om vi kan holde ud at spise morgenmad under den?… 


I øvrigt har det været en skøn dag på arbejde. Fyldt med sjove historier fra fredagens julefrokost, masser af kram og tak-for-god-fest-hilsner og endda Sankt Annæs pigekor der kom og sang Lucia. Så smukt! Og lige til at blive i julestemning af 🙂

2 thoughts on “13.december

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s