14.december

Okay, de børster altså stadig tænder med den grønne tandpasta, og har en fest med det. Ligesom de havde en stor fest med diskolyset i morges. Irma synes dog ret hurtigt det blev for meget, mens Olga prøvede at tænde og slukke et par gange for at prøve at få det almindelige lys tilbage…

I aften blev jeg så omsider bidt af SKAM og så de første fire afsnit. Nåede hverken at smøre madpakke eller andet praktisk, ups. Og yngsten blev pludselig ked af det og måtte trøstes. Ergo blev det en hurtig omgang nisseri. Håber alle har haft en god luciadag 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s