15.december

Toiletpapirslegen var rigtig sjov og blev taget godt imod. Mest af Olga der var hurtigst nede af trappen og som stod med hænderne i siden mens hun rystede stille på hovedet og sagde: “Nisseline altså”. They grow up so fast…

I dag fik pigerne og jeg risengrød til aften så der var lidt til Nissen også. Olga er meget omhyggelig med at arrangere skål og ske til hende i rette farver og størrelser. Virkelig en hyggelig detalje. Så i morgen skal pigerne belønnes med små hjemmelavede honninghjerter på morgenbordet. For selvfølgelig har Nisseline fundet den honningkagedej som har ligget og modnet i køleskabet, for derefter at bage kagerne, beklæde dem med chokolade – og efterlade al rodet til os… jeg håber virkelig ungerne hopper med på legen 🙂

2 thoughts on “15.december

  1. Det må altså være så sjovt, at få lov at lege Nisse 😀 Når jeg får børn en dag, går jeg heeelt amok.

    – A

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s