16.december

Søde sager til morgenmad er og bliver et evigt hit. Det er vildt skægt at pigerne spiller med på spøgen selvom jeg nærmest stadig havde melpletter på tøjet. Og nej, mine allerførste honningkager blev altså ikke vildt gode. Måske fordi min evne til at læse efterskrift i opskrifter ikke eksisterer… hviletid EFTER bagning. Har man hørt mage?? Nå, den her mellemting mellem pebernødder, brunkager og honningkager blev godt krydrede i smagen, temmelig hårde og ret tørre…mine kolleger som også måtte lide under en servering i dag var virkelig søde og sagde pæne ting – men her taler vi også om overordentligt gode og høflige mennesker!..
Olga endte med at slikke al chokoladen af og lade resten ligge. Hvor der er vilje, er der vej. 

I aften er pigernes slikkalendre blevet væk. Og et meget tyndbenet spor ligger tilbage på spisebordet…

4 thoughts on “16.december

  1. Så sandt, så sandt; hvor der er vilje er der vej! Sådan noget hævning og lignende i forbindelse med bagning falder virkelig heller ikke i god jord hjemme hos os; jeg er lige ved at tro mine poder tager den slags som en personlig fornærmelse….
    God weekend fra mig 😘

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s