Os med sen vinterferie

Vi er jo dem der nu først har ferie i uge 8. Så mens kolleger og venner er på ski, er i sommerhus eller andet skønt, tager vi andre på arbejde og passer skansen imens. Heldigvis bytter vi ugen efter hvor det så er vores tur til brændeovn og lange morgener i blødt tøj. En uge endnu…

Så nu er madpakken smurt, jeg har sat min første butterchicken-marinade på køl til i morgen og pigerne er så godt som sovende. Olga beder for tiden om at komme i seng allerede ved halv syv-tiden, så der læser og putter vi hende. Lige hvad putning angår er hun den nemmeste i hele verden. Den store (som nu igen pludselig er blevet så kæmpestor!) nyder alenetiden og bruger som regel den sidste vågne time på at læse. Hun er blevet fuldstændig bidt af en gal læser for tiden og sluger den ene bog efter den anden. I eftermiddag da jeg lige lurede at jeg havde en halv time i en solstråle med en bog og en kaffe, blev hun inspireret og læste selv den bog hun ellers havde bedt mig om at læse op. Tænk engang. 

Weekenden er gået fordi i det allerlangsomste tempo. Jeg var den eneste med planer, og drog i går aftes til Nørrebro til min venindes fødselsdag. Men ellers har vi bare lusket rundt herhjemme, spillet spil, været på biblo og stenet Netflix. Det har været skønt. I dag nåede vi også på troldejagt i Avedøre. Efter den 5. af de seks glemte kæmper på Vestegnen. Så mangler vi kun at finde den allersidste ude i Rødovre. Jeg fik ikke taget et eneste billede, for begge piger gled op (og ned) af de mudrede bakker og jeg blev derfor moren med snaskede luffer og kleenex i hænderne. Ingen plads til kamera. Men det var hende her vi fandt ude ved Naturcentret. De er virkelig et besøg værd. Allesammen. 

I får lige er enkelt billede med fra weekenden. Taget i går efter fødselsdag, på vej hjem i kulden. Lidt fuld og lidt træt. God ferie til jer med den slags. 

4 thoughts on “Os med sen vinterferie

 1. Jeg er faktisk ok tilfreds med et halv-tomt kontor i denne uge – og så egen ferie i næste uge 😉
  Det er så fedt, når ens unger selv finder fidusen ved at læse.
  Hvordan laver man egen butterchicken? Er det noget med 4000 krydderier, der skal anskaffes?
  Vi mangler kun trækæmperne i Taastrup og Avedøre – og det bliver nok først hen ad foråret 😉 har også lige købt årskort til Arken, så det skal også passes, hahaha.
  Kh. Birgitte

 2. Jeg holder heller ikke ferie, kun et par enkelt fridage, som jeg ikke helt ved hvornår jeg holder – bortset fra fredag, hvor der er dømt LEGO-World…
  Sådan en megalangsom weekend lyder ellers virkelig dejlig! Synes aldrig mine weekender har den form for tempo, desværre….

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s