1, 2, 3, ferietid!

Sommerhuset er efterhånden varmet fint op, jeg har lige ryddet køkkenet efter mandens hjemmelavede søndagspizza, pigerne ser lillenørd og nu er der dømt 100% benene oppe. Olga har glædet, glædet, glædet sig til vi skulle i sommerhus, så da vi hentede pigerne hos mormor og morfar her til frokost, gik der cirka 10 sekunder efter vi havde fået velkomstkrammer før hun nærmest råbte: NU SKAL VI I SOMMERHUUUUS. 

Og børneglæde er skønt. Men høje børnestemmer og tømmermændsramte forældre går knap så godt i spænd… for vi var nemlig til fest hos gode venner i går. Masser af drinks og dans og grin. Og alt for sent i seng. Og frustrationen over at have mistet evnen til at sove længe – når man endelig kan…  Mine forældre formåede så at opleve det vi nærmest aldrig prøver derhjemme: børn der sover i egne senge, hele natten. Håber virkelig det er en perfekt kickstart på en fænomenal soveferie!! 

I morgen vil jeg nyde at have slukket for vækkeuret. Så kan 2.dags-tømmermændene blive kureret i svømmehallen i stedet for på kontoret. Det er alle vist bedre tjent med…

– har prøvet at finde et billede som var passende for i dag, men ingen af dem gik igennem kvalitetskontrollen… det er ligesom om øjnene stadig svømmer hen træthed, og hævede øjenlåg. 

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s