Den perfekte søndag

Lige nu sidder jeg ved vinduet i køkkenet, nyder en solstråle og kigger på krydderurterne der skyder opad og fremad på gulvet foran mig. Irma spiller et spil i stuen med faren, Olga leger med Barbie og valser lykkeligt omkring i en af de sommerkjoler, som netop er fundet frem igen og som hun har spurgt efter med stor længsel. Rengøringen og bestilling af næste uges mad blev klaret i går, så jeg har ingenting jeg skal. Det føles ret forrygende. 

I går eftermiddags satte vi pigerne af hos mine forældre, og kørte en smuttur til Malmø. Jeg havde planlagt kærestetur med restaurant og hotel. Med badekar! Just sayin’!!

Vi dumpede tilfældigt ind på en dejlig vinbar og gik derfra på restaurant – et tophyggeligt sted med virkelig lækker mad, og perfekt betjening. 


Og bagefter tullede vi omkuld i en god seng – og sov UFORSTYRRET lige til vi vågnede. Det var i sig selv alle hoteludgifterne værd. Er faktisk helt omtumlet efter sådan en nat, det føles jo helt fremmed at sove nonstop og uden en der i løbet af natten sparker dig lidt i ribbenene…

Pigerne havde naturligvis sovet hele natten ved siden af hinanden og havde ikke så meget som vækket mormoren før det blev morgen. Og hermed er det skåret i sten: De skal sove derovre noget hyppigere!! Tydeligvis er det et win-win for alle 😊😊

Rimelig perfekt søndag! 😘

2 thoughts on “Den perfekte søndag

  1. Åh jeg elsker bare Malmø. Vi er gerne derovre to gange om året med hotel overnatning. Det var dejligt at I fik sovet 😉 Kh Birgitte

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s