Driving familien Holmgaard

Så gik den søndag, med lejlighedsvise hyggelige sekvenser, og ellers ret meget bag rattet. Jeg ved egentlig ikke helt hvordan det gik til, at der skulle køres SÅ meget bil i dag, men pludselig kunne jeg godt se min søndag forsvinde med måsen i sædet og fødderne på pedalerne…

Vi startede dagen med at køre til Vanløse. Mine forældre har solgt noget vin, importeret fra Italien, og manden har videreformidlet en del kasser til nogle venner. Og de kasser har blomstret i vores ikke-eksisterende entre i et par måneder. Nu havde vi omsider mulighed for at få dem rykket, så afsted til Vanløse med dem. Herpå gik turen til Østerbro hvor manden skulle besøge tidligere kollega og spille noget VR-spil på PlayStation. Fra Østerbro kørte vi så i Toys R Us i Gentofte fordi vi som sædvanlig er megadårlige til at få købt fødselsdagsgaver i god tid. Og med pakker i favnen stod gps nu på Ballerup hvor Irma skulle til dobbeltfødselsdag.

Jeg havde Olga med mig, som havde brugt meget krudt på at være dødmisundelig på storesøsteren, der ikke bare skulle til fødselsdag, men til fødselsdag i legeland! Verden er bare nogle gange et hårdt og urimeligt sted – særligt når man er lillesøster tilsyneladende. Så Olga trængte til lidt soloforkælelse. Altså kørte hende og jeg til Søborg og fik store is på Ismageriet. Ikke kun en treat for små piger… og efter is kommer naturligvis legeplads. Enhver forældres yndlingsbeskæftigelse. Og eftersom manden skulle hentes på et tidspunkt, kunne vi lige så godt finde en legeplads på Østerbro. Så jeg kørte os til Nordhavnen og parkerede bilen, og Olga og jeg tog trappen op på 8. sal i Helsinkigade 30. Oppe på taget af det pæne P-hus ligger den flotte røde legeplads. Med udsigt til vand og krydstogtskibe, og hele Kbh til den anden side. Fantastisk sted – og forfærdeligt velbesøgt!!

Efter megen gyngning og trampolinhop kørte vi tilbage til Østerbro og hentede manden. En anelse rundtosset efter at have "kørt" Formel 1 og andet lir hele eftermiddagen. Til sidst kørte vi retur til Ballerup, hentede to glade tøser med røde kinder efter tre timers intens leg, og endelig retur til Lunden… Hvor jeg så til min store irritation kan konstatere at min cykel jo står på arbejdet og at jeg er nødt til at tage bilen i morgen… Pokkers!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s