And so it begins

Og det skete i de dage… eller mere præcist den sidste aften i november, at voksne holdt sig oprejst fra sofaer, og mens børnene sov deres englesøvn, foldede kreativiteterne sig ud… Åh ja, 1. december. Du melder din ankomst med lige mængder glæde og pres. Du er elsket og hadet som ikke mange andre datoer. Og i præstationsangstens skær, frygter vi hvordan vi kommer til at se ud på de sociale medier. Vi prøver ikke at skele til naboens draperede lyskæder og hjemmelavede nissehuse. Vi forsøger at hvile i “vores er også godt” med et strejf af “pyt”. Og så håber vi at børnene elsker det hele og ser den lidt fallerede julepynt købt i Tiger for 4 år siden, i det magiske lys, som vi ønsker at fremstille det i. Åh ja, december… nu er du her…

I morgen fredag flytter Nisseline ind. Med samme punktlighed som altid. Nissedøren er landet og pigerne har glædet sig i flere dage. Irma i en slags dilemma, da hun også er mødt af børn i klassen, der ikke længere tror på nisser og derfor udfordrer hendes lyst til at holde fast. I morgen er lidt en særlig dag fordi det jo netop er den første dag. Så de får både kalenderbog, et brev fra Nisseline, julepynt i køkkenet og to pakkekalendere som manden ikke kunne stå for. Så må vi se hvad de siger til det.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s