Glemsom nisse og fødselsdagsfejring

Midt i sidste uge forlangte pigerne at vi måtte have risengrød til aftensmad – mest fordi vi virkelig måtte gemme noget til Nisseline og alle hendes pynte-nissevenner. Og efter sådan en omgang var det nemt at være nisse, for om morgenen stod der en chokoladejulemand til pigerne, som tak for grød. Og dagen efter havde Nissen igen lavet ballade, nemlig lavet flere nissetatoveringer på barbiedukkerne… totalt tattoobiks under trappen.

Fredag aften havde vi gæster til spisning og overnatning, og det må simpelthen have lavet så meget uro i huset at Nisseline ikke havde turde komme ud og lave løjer… Det var i hvert fald historien. Pigerne godtog heldigvis det hele! Pyha.

Lørdag eftermiddag havde vi pigerne fra Irmas klasse til 8-års fejringsfest. Den stod på pynt-din-egen-muffin (og fordi det var en browniedej, faldt de ret meget sammen i formene, og virkede derfor næsten som glasurskåle…ret festligt), flaskehalsen-peger-på-gaveuddeling, skattejagt med opgaver udenfor og til sidst biograf med popcorn på projektoren i stuen. Og vupti, så var de tre timer forbi! Og vi var helt færdige – inklusiv den snart 8-årige. Hun fik lutter gode gaver af alle veninderne, så der var masser af ting at lege med resten af dagen. Og hertil morgen fik Nisseline på vanlig vis søndagshjælp af mormoren, så der lå fine gaver med jule-glimmerpapir, Ramajetterne puslespil og fint børnejulepynt. Og søde sager. Meget tilfredse tøser der nu er i fantastisk julestemning. Nu er der kun 4 dage til juleferie. Og jeg glæder mig. Det har mildest talt været en hektisk julemåned. Det bliver nu lidt trist når der ikke længere er nisseløjer og julekalender. Sikke et antiklimaks. Igen. Vi tager tilløb til de sidste dage med nisserier…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s