Opsamlingsheat og feriefornemmelser

Aaaaaahhh! Jeg sidder med benene oppe og har lige spist nybagt grydebrød som manden havde bagt. Min ferie startede for præcis to timer siden da jeg landede efter en ekstra lang arbejdsdag. Og for første gang i lidt for lang tid har jeg tænkt mig ikke at åbne den arbejdscomputer, der har givet mig nogle lidt for lange aftner den sidste tid. Det føles fuldstændig forrygende!

Tilbage skylder jeg lige at fortælle om de sidste dages løjer herhjemme. Mandag vågnede pigerne op til en lidt pudsig servering – deres tandbørster var frosset ind i en blok af juice. Især Olga forsøgte at spise sig ind til tandbørsten, men de syntes ikke rigtig det smagte godt… Mandag var også dagen hvor Irma blev kidnappet af mormor og morfar der hentede hende fra skole. De tog afsted i biografen og så Ferdinand og var ude og få varm kakao. Hjemme ventede hendes jule- og fødselsdagsgave: En helt ny cykel! Hun blev ellevild og den passede helt perfekt. Så det virkede jo ret oplagt at pynte de nu tre røde cykler på matriklen med lyskæder til tirsdag morgen. Irma var hurtigt henne og vikle den nye cykel ud af lyskæden, dér skulle den bare slet ikke være. Onsdag slog jeg to fluer med ét slag hvor Nisseline havde sat en stor tavle-sticker op på væggen og julepyntet den med kridttegninger. Jeg har længe savnet at have en “husk lige”-tavle, og dette er den perfekte løsning. Så tak til nissen…I morges var hele spisebordet fyldt med ris – og som den riskyndige læser nok ser på billedet, er det ikke grødris, men brune ris (som børnene tilfældigvis ikke var så pjattede med…), men vi var ret sikre på at Nisseline forsøgte at fortælle os noget med en tiltrængt grød-servering. Irma blev ret irriteret da hun ugen igennnem er kommet med små gaver og breve “og så driller nissen bare. Hvorfor kommer hun ikke med gaver??”. Så her til aften hvor pigerne har sørget for risengrød og Irma har tegnet tegning og givet Nisseline en lillebitte sukkerstok, har hun til gengæld sørget for store sukkerstokke til pigerne i morgen. Vores juleferie starter for alvor i morgen hvor vi tager i sommerhus fra morgenstunden. Jeg har bestilt alle vores julevarer fra Nemlig, og så ryger alting bare direkte i bilen. Fisme smart hvis jeg selv skal sige det.

One thought on “Opsamlingsheat og feriefornemmelser

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s