Nyt år og nye beslutninger

Der er snart kun tre dage tilbage af det her år, og vi er nu definitivt færdige med jul og fødselsdage. Vi har nu en datter på hele 8 år, og som netop i dag har fået klippet ca 20 cm af sine lange blonde lokker. Jeg synes pludselig hun ser utrolig stor og anderledes ud. Smuk på en lidt mindre barnlig måde.

Og med dette store barn og hendes større og større utilfredshed over mine utidige mobilvaner: “Mor, du sidder altid med din dumme mobil”. Og ja, det gør jeg faktisk. Så byder det nye beslutninger til. Irma er blevet meget kritisk overfor hvilke billeder jeg tager, for hun ønsker ikke at jeg deler dem. Og det ønske vil jeg gerne respektere. Og jeg vil også meget gerne være mindre mobil, så at sige. Ikke kun for barnets skyld. Men også for min egen – og et forsøg på at genvinde en respekt for min tid.

Så med let vemod og en kæmpe frygt for at fortryde, har jeg besluttet at stoppe med at poste mere på bloggen her. Hvis jeg kommer på en ny formel og har nok på hjerte til at fylde en hel platform med, så åbner jeg naturligvis igen. Men for nu vil jeg nøjes med at skrive enkelte få historier ned til mig selv – og måske poste et par børnecitater på facebook i ny og næ.

Et rigtig godt nytår til alle der følger med! 8 og et helt halvt år blev det til. Tak for alle kommentarer, spørgsmål, henvendelser og likes. Jeg har elsket dem alle.

Og et muligvis gensyn på et senere tidspunkt.

3 thoughts on “Nyt år og nye beslutninger

  1. Skønne Marie, sikke en beslutning! Selvom jeg vil savne at læse din blog og følge jeres familie (det må vi jo så klare andre steder 😉 ), så forstår dig og dine grunde. Jeg har selv besluttet at investere i et vækkeur og mit nytårsfortsæt (selvom jeg ikke normalt er til den slags), er at mobilen skal ud af soveværelset (medmindre der er tale om sygdom eller lignende). Et lille bitte skridt på vejen til at blive mindre mobilafhængig.

    Rigtig godt nytår til dig og familien og må dit skønne smil i indlægget fortsætte i 2018 og længere endnu ❤️

  2. hold da op er det 8 år. Det har været sjovt at klikke ind på og læse med.Du er blogger nr jeg oplever stopper, fordi det tager for meget tid.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s