Om bloggen og mig

 

Aftensøstre

Det her er moren.dk. Bloggen som jeg i 6 seks år har kaldt Mor for første gang, men som nu har skiftet titel til Mor-refleksioner. For det siger nok mere om indholdet nu. For at være helt fair for de google-søgende…

Jeg skriver mest om hverdagen, om de frustrationer og sjove oplevelser, der er med to piger med gang i. Jeg skriver om de ting, som pigerne siger og fortæller – det er faktisk både sjovt og til tider ret klogt. Og jeg stiller spørgsmål i håb om, at der sidder nogle forældre ude i verden med gode erfaringer, de vil dele med mig!

Jeg hedder Marie, jeg er 36 år, gift med John, og mor til Irma og Olga.

Gyngesøstre

Irma er den største og skal starte i 0.Z om ganske kort tid, hun overrasker mig med store spørgsmål om og til livet, og vil gerne vide mere om det meste. Hun drømmer om at blive dyrlæge – men vil helst ikke røre ved regnorme uden at have handsker på…

Olga er lillesøster, og er lige så fræk og uden bekymringer, som lillesøstre er flest. Hun elsker sine dukker og sin storesøster på fuldt blus, og starter lige om lidt i børnehave.

Pigernes fødsler er naturligvis også med her på bloggen. Både Irmas første juledag i 2009, og Olgas knap 3 år senere.

Jeg selv er hende den madglade kvinde, midt i livet og midt i ræset. Vi flytter snart fra Amager, hvor vi har boet sammen siden 2004, og til Albertslund. Weekender og andet fritid bliver brugt i vores sommerhus på Tuse Næs. Jeg griner meget og synes det er vigtigt at grine med mine børn hver dag. Samtidig har jeg også haft mine nedture, noget som jeg fortsat slås lidt med.

Jeg er glad for at du er kommet her forbi og håber du vil læse med – jeg sætter også altid pris på inputs på bloggen, gode råd og kommentarer!

Hvis du vil i kontakt med mig, kan du skrive til mig på: ulletved@gmail.com

One thought on “Om bloggen og mig

  1. Pingback: 2010 i statistik… « Mor for første gang

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s